Як правильно харчуватися на роботі в морози?

На вулиці так холодно, що хочеться лише залізти під теплу ковдру і пити гарячу каву. Але розслаблятися немає часу –потрібно працювати. Звісно, погоду ми не змінимо, бо це не в наших силах. А от скорегувати раціон – цілком можливо. Чим харчуватися, щоб залишатися струнким, бадьорим та здоровим? 

Наведемо декілька корисних порад:

👉Зробіть своє меню максимально різноманітним. Це дасть вашому організму достатню кількість енергії для активної життєдіяльності.

👉Їжте більш калорійну їжу: завдяки більшому вмісту білків, жирів і вуглеводів в зимовому та ранньовесняному харчуванні, організм підвищує свій опір інфекційним і застудним захворюванням. Тому ніякі віруси не зможуть вас атакувати, а будуть оминати стороною.

👉Не забувайте пити достатньо рідини. Якщо довго перебуваєте на холоді, візьміть із собою термос із гарячим напоєм – чаєм або кавою. Глінтвейн – теж непогана альтернатива, АЛЕ тільки ПІСЛЯ РОБОТИ!

Пам’ятайте: правильне харчування – запорука здоров’я, довголіття та гарного самопочуття!

За матеріалами Державної служби зайнятості.

Коментарі

kazmetal l.com